2012 m. liepos 6 d., penktadienis

Persų katės

Persų ilgaplaukės - tai labai žavios,elegantiškos katės. Jeigu katė turi savo mėgstama vietą ji valandų valandas drybsotų ten. Jos labai mėgsta švelnumą ir glamones. Užtat pačios žino kokios jos gražios ir kaip jomis visi žavisi.
Persų katės išsiskiria tuom, kad jos yra nemušeikos. Kaip mat jos niekados neskleidžia nagų. Tai viena priežastis tarp darnaus šunų ir kačių gyvenimo.
Šios katės gerai sutaria su vaikais, nedrumščia ramybės. Jeigu žmogus ją erzintu ar šauktu ji tuoj pat pasitrauktų ir eitu į ramią vietelę.
Persų katės – tai labai žaismingas padarėlis. Jis mielai žaidžia su vaikais, bet ją negu įprastai turi skatinti. Žinomą, kačiukai tai visai kas kita jie mielai žais be jokio skatinimo.
Persų katės retai kniaukia nes jų balsas labai tylus. Jos retai kankinasi kai šeimininkas palieka vieną namuose. Beto puikiai palaiko draugija su kitom katėm.
Daugelis šių kačių jaučiasi laimingai namuose. Joms patinka pasivaikščioti po lauką, bet jos visai netrokšta pasižvalgyti po platųjį pasaulį.

Balta persu kate:

Baltai juoda persu kate:

Pilkos:





Oranzines:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą